Klipp och avsnitt

319202
Alliance vs Na'Vi Final - Game 5
Length: 01:06:32
319062
Alliance vs Na'Vi Game 2
Length: 55:25
319060
Alliance vs Na'Vi Game 1
Length: 56:25
319235
Höjdpunkter från onsdagens matcher (7/8)
Length: 06:58
319234
Höjdpunkter från torsdagens matcher (8/8)
Length: 06:02
The International

Under sändningarna av The International på TV6 kan du inte bara njuta av fantastisk e-sport utan du kan även vinna en hel del finfina priser.

0
comments

Live

The International

Återupplev det historiska ögonblicket när Alliance vann den rafflande finalen i The International Dota 2.

The International

The International kommer sändas på TV6 och TV6Play. Ladda upp inför The International med vår trailer som just nu sänds på TV och även på webben via TV6Play.

eSport

TV6 ger sig nu in i E-sport på allvar. I början av augusti livesänder kanalen den största E-sportturneringen i världen.

0
comments
The International

The International är en av världens största eSportturneringar och Dota2:s största turnering under året som arrangeras av spelutvecklaren Valve. The International kan liknas vid "VM i Dota" där 16 lag från hela världen samlas för att mötas mot varandra om vem som är världens bästa lag i Dota2.

0
comments
The International

Dota2 är inte bara ett spel utan även en eSport där man tävlar i lag om 5 mot 5.

0
comments
The International

Reglerna i Dota2 är ganska enkla. Du ska vinna mot motståndaren och krossa deras bas ("Ancient"). För att göra detta behöver du först krossa alla torn och fiender på vägen, inklusive motståndarens spelare.

0
comments
The International

Gank: Att ”ganka” någon är i princip samma sak som att döda en hjälte/spelare. Inom den här typen är det vanligt att säga ”ganka honom”.

Last Hit: Om du dödar de små creepsen på banan får du extra guld och experience.

Rax: Rax är slang för ”barracks” vilket innebär barracker/byggnader som gör att du får flera olika "creeps". Om ett lag tar ned motståndarens barrack får de automatiskt starkare "creeps".

0
comments
The International

I The International deltar 16 lag och vi har några svenskar som är med och spelar i turneringen, och då inte bara från det helsvenska laget Alliance.

0
comments
The International

I vår sändning av The International kommer vi ha en flera personer som kommer guida genom sändningarna för TV6 tittare. Det är dessa som kommer förklara och hjälpa till med den svenska sändningen.

0
comments