Mer om detta ämne

Grimm

En ny säsong av Grimm kommer att komma tillbaka på TV6 nästa år. Exakt när är inte beslutat än, men vi håller er uppdaterade. 

Nya säsonger

TVD och Grimm - lördag 17.00 och 18.00

Vampire Diaries och Grimm är tillbaka med nya säsonger på TV6 på lördagar kl 17.00 och 18.00. Vampire Diaries finns även på TV6 Play.

Adalind kommer tillbaka till Portland för att ta revansch, medan Renard försöker att hantera sin näst intill tvångsmässiga kärlek till Juliette. Nu sänder vi nya avsnitt av Grimm på lördagar kl. 18.00 på TV6.

0
comments

Grimm tar ett uppehåll och byter sändningstid. Nya avsnitt ser du på fredagar med start den 24 maj kl 21.00.

0
comments

I premiäravsnittet av Grimm, säsong 2 ställs Nick Burkhardt öga mot öga med kvinnan han trott varit död i 18 år – hans mamma.

Thunmans tv-blogg gillar Grimm, men blir lite förvirrad av alla olika intron. Läs hela blogginlägget och se Grimms olika intron här.

0
comments

Hur skapas en Blutbad eller en Hexenbiest? Hur lyckas man blanda klassiska sagor med modernt polisdrama? Titta in bakom kulisserna på Grimm.

0
comments

Tänk dig att Rödluvan, Snövit och Hans och Greta inte är gulliga sagor, utan att monstren är riktiga och att du är den enda personen som kan stoppa dem...